vrijdag 19 mei 2017

Een echt leuk festival tasje



Festivalgangers 
 
Op het moment van schrijven is het half mei en het festivalseizoen is net begonnen. Festivals zijn hot. En niet alleen maar voor jongeren en zeker niet meer eenzijdig met alleen maar muziek. Festivals zijn er in alle soorten en maten. Natuurlijk staat de muziek centraal en is een goede line-up de publiekstrekker. De bekende en oudste festivals zoals Pinkpop, Dauwpop en Lowlands zouden niets zijn zonder de grote namen op het podium. Maar er is zoveel meer, elk weekend is de keuze groot uit een ander type festival. Wat dacht je van de
Lepeltje Lepeltje festivals? Met eten, muziek, een markt en foodtrucks. Voor de kinderen is er ook volop vermaak, dus een echt gezins-festival. Helemaal 2017 zijn de Foodtruck festivals. Het hele festival seizoen vind je in elke provincie de smakelijkste gerechten in leukste trucks. Alleen de originaliteit hiervan is al het bekijken waard. Ook feelgood festivals zie je steeds vaker in de festival agenda verschijnen. Een festival waar je body & mind centraal staan. Yoga, massages, meditatie en leuke stands met fijne passende producten zie je vaak op deze festivals. Zodat je helemaal zen naar huis gaat. Kortom een festival is een happening, een beleving waar je samen met je vrienden of gezin geniet van muziek, eten, massages en alternatieve optredens. Maar vooral van de sfeer, het samenzijn met alle vrolijke mensen maakt elk festival een geweldige leuke dag.


  
Wat neem ik mee
 
Naar een festival hoef je niet veel mee te nemen. Het mag meestal niet en het is ook niet handig om bepakt en bezakt de hele dag rond te lopen. Om over dansen met een zware tas maar niet te spreken. In je tas mag de mobile natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast je portemonnee. Het is aan te raden om niet alle pasjes mee te nemen. Je ID en pinpas en eventueel je OV kaart zijn voldoende. Als het een openlucht festival is en de zon schijnt natuurlijk altijd ;-) zal een kleine reistube zonnebrandcrème ook fijn zijn. Daarnaast de zonnebril, pakje kauwgum en je sleutels. Meer heb je niet nodig voor een ééndaags festival.



Wat trek ik aan
 
In Nederland ben je altijd erg afhankelijk van het weer. Je kunt in de brandende zon staan, maar ook doorweekt worden door stortbuien. Gelukkig zijn er wegwerp regencapes verkrijgbaar en worden deze op de festival zelf ook aangeboden. Zoals ik al eerder vertelde zijn ook niet alle festivals hetzelfde. Voor een echt muziek festival waar je de hele dag los gaat, is een lekkere jeans, shirt en sneaker prima. Een soepel vestje knoop je om de heup en trekt deze aan als het afkoelt. Maak je outfit af met wat leuke armbandjes en een handig klein festival tasje. Op de gezins festivals trek je aan waar je zin in hebt. Schoenen die lekker lopen zijn altijd aan te bevelen. Voor elke outfit zal een klein tasje die niet te zwaar is, goed afsluit en op verschillende manieren te dragen is handig zijn. Speciaal voor het festival seizoen heb ik het nieuwe model minitas ook in
stoere jeans gemaakt. Elk festivaltasje is uniek, omdat ik alleen maar oude jeans gebruik. Je kunt hem crossbody dragen en als heuptasje. Helemaal fijn om de handen vrij te hebben als je de dag van je leven hebt. Kijk regelmatig voor de nieuwste festival tasjes op de site. Ze zijn er ook in PU leer in veel verschillende kleuren en combinaties. Je ziet er unieke kleine tasjes of in kleine oplages allemaal handgemaakt in mijn atelier. Ga eens voor een kleurrijke look met het allernieuwste kleurtje is grasgroen. Hoe je ook gaat maak vooral veel plezier dit festival seizoen!

https://www.doorjolanda.nl/c-2509178/kleine-tas/
Heb je een foto met festival tasje voor mij?
Deze zijn altijd welkom via de mail of
Instagram gebruik #festivaltasjedoorjolanda


   





Ontvang direct voordeel als Special Friend             

• Ontvang 5,00 korting
• Doe mee met de give-away
• Ontvang de uitnodiging voor de Special Friend sale

Geen opmerkingen: