vrijdag 26 november 2010

Agenda's 2011 en Notitieboeken

Kom gezellig online winkelen dit weekend voor de leukste Sintcadeautjes.
Mooie gestoffeerde Agenda`s 2011 met bijpassende notitieboeken met een afneembare hoes, dus meerdere jaren te gebruiken.



Nu samen voor € 25,00. Geldig voor een agenda en notitieboek uit dezelfde serie. Deze korting wordt in een tweede bevestigingsmail verrekend. Zolang de voorraad strekt.

*Extra Sintaanbieding*


Toilettas van €12,95 voor €10,00

Luieretui van €12,95 voor €10,00


Wij zijn deelnemer aan Actie Advents kalender welke is georganiseerd door webwinkel De Oude Stal. De actie start morgen op 27 november, je maakt elke dag kans op een cadeau wat beschikbaar is gesteld door diverse leuke webwinkels. Kijk voor alle informatie op http://www.oudestal.nl/

Tot zover deze Sintreclame :) allemaal veel plezier met alle leuke Sint voorbereidingen. Hier hebben we lootjes getrokken en wordt er al geheimzinnig gesmoesd en zakjes onder de jas mee naar binnen gesmokkeld. We doen het niet groots in cadeaus maar suprise met gedicht is verplicht!

Groetjes, Jolanda








1 opmerking:

Mayflower zei

Wat leuk zijn ze de agenda's en notitieboekjes in dezelfde sfeer. Ik vind de agenda met de postzakhoes heel erg mooi, blijft leuk om daar iets mee te bekleden.
Ik wens je een heel fijn weekend.
Lieve groet, Mea