dinsdag 15 mei 2012

Nieuwsbrief

Kort en bondig, de nieuwsbrief van deze week, veel leesplezier!

Van de PTT postzakken heb ik weer nieuwe items gemaakt. Superstoer en hip de messengerbags Kids met leuke applicaties erop. Ook in de grote uitvoering weer een aantal nieuwe messengerbags. En helemaal nieuw: make-up en toilettassen van PTT stof, dé must have voor de echte liefhebber van de PTT postzak artikelen. Het make-up tasje heeft in een handzaam maatje voor in de tas en de toilettas is heerlijk groot met een praktisch handvat aan de zijkant, ideaal voor vakantie en logeerpartijen.
Speciaal voor het Kunst & Kultuurweekend heb ik een leuke samenwerking gedaan met Joke van de Crommert. Joke maakt prachtige schilderijen en heeft een hoofd vol creativiteit, de prints zijn gedrukt met een oude drukpers en kunnen gewassen worden. De placemats waren een groot succes en gaan zeker een vervolg krijgen. Daarnaast borrelen er alweer nieuwe leuke plannen, verspreid over de site zijn nog een aantal items verkrijgbaar. Mocht je eens in het oosten van het land komen dan wil ik je een bezoek aan het Schilderijenhuis gevestigd op de kaasmakerij Heileuver met boerderijwinkel zeker aanraden.
Tot slot een vrolijke aanvulling van het Duitse merk Alltags Paradies. Bloemige notitie blokken in twee maten en briefpapier met prachtige bijpassende envelop. En twee mooie nieuwe ansichtkaarten Baby Welcome en de uberhippe Snorren kaart.
Ik wens je alvast een fijne Hemelvaart toe.
Veel winkelplezier en groet, Jolanda

Een reactie posten