woensdag 29 januari 2014

Fotoshoot door Zwiers Fotografie

Als webwinkel eigenaar heb ik in de afgelopen jaren een leuke groep webwinkel collega's om mij heen. Met de een deel je creatieve gedachten, met de ander spar je over praktische zaken en met sommigen heb je een echt vriendschappelijke band opgebouwd. Rik Zwiers is daar samen met zijn vrouw Margot zeker een van. Mooi om te zien hoe iedereen zijn keuzes maakt en soms hele andere paden gaat bewandelen om welke reden dan ook.

Zo is Rik is na mede-eigenaar te zijn geweest van Dotties Design nu fotograaf in opleiding aan de Fotovakschool. Daarnaast volgt hij diverse gespecialiseerde workshops. Leergierig en gepassioneerd zijn zeker op Rik van toepassing.

Zondag hadden wij een afspraak om een fotoshoot op locatie te maken. De locatie was at home :-) Senol en onze zonen kende Rik en Margot nog niet zo goed maar dat was al snel anders.
Als het doek wordt opgehangen en je daar dan voor staat is het best wel onwennig, want hoe ga je staan, waar laat je de handen en doe je je mond dicht of open - met beugel - allemaal dingen waar je ineens op gaat letten en waardoor je wellicht onnatuurlijk over komt.

Rik staat er echt als fotograaf, tast af en voelt aan hoe een ieder verschillend reageert. Hij praat wat met je zodat zelfs een van de zonen die toch wat ingetogener is er ontspannen op staat.
Wij zijn echt heel blij met het resultaat ik zie mijn vier mannen staan zoals ze zijn ieder op zijn eigen persoonlijke wijze.

Hieronder een kleine impressie, bezoek ook Zwiers Fotografie om de portfolio te bekijken en heb je vragen maak dan een vrijblijvende afspraak met Rik.

Een reactie posten