donderdag 29 juni 2017

Zwart in de zomer



Zomer, de tijd van bloemen, vrolijke frisse kleuren en zwart! Zwart hoor ik je denken. Of je knikt instemmend omdat je ook in de zomer graag zwart draagt. En daar is niets mis mee, zwart is een kleur die je het hele jaar door kunt dragen. 

Zwart staat voor kracht, wilskracht en  mysterieus, en dat is mooi meegenomen als je graag zwart draagt. En uit onderzoek waaraan 1000 mannen en vrouwen hebben deelgenomen, blijkt dat maar liefst 48 procent van de vrouwen en 56 procent van de mannen zwart als de kleur van het zelfvertrouwen ziet. Geen excuus dus om zwart in de zomer te vermijden.


Zwart in de zomer
Maakt zwart je in de winter snel bleek, dan is de zomer een perfect moment om eens voor een zwarte outfit te kiezen. Juist op een gebruinde huid staat zwart heel mooi. Het geeft je look direct een mooie classy chique stijl. Nog steeds bleekjes? Gebruik een beetje bronzer, mascara en een gloss voor een gezonde zomerse uitstraling.

Als je helemaal van top tot teen in zwart gekleed bent is het leuk om voor verschillende stoffen te kiezen. Kies voor stoffen van kant of een zwarte stof met een glittertje erin. In de zomer is luchtig katoen of linnen ook een comfortabele keuze. Probeer maar eens verschillende zwarte stoffen voor een spannend resultaat.

Bij een geheel zwarte outfit mag je best wat extra met de accessoires doen. Draag er een paar fonkelende sieraden bij of een bijzondere ketting in kobaltblauw of rood. Dat kan allemaal bij een zwarte look in de zomer zonder over de top te zijn.

Zwart combineren
Ben je niet zo van een totale zwarte outfit, dan is het ook een idee om subtiel zwart toe te voegen. Denk aan zwarte sjaals, sieraden en tasjes. Combineer deze zwarte accessoires eens met een outfit in zwart wit print of een streepje. Probeer ook eens zwart met pastel of offwhite. Super stijlvol! 



Zelf vind ik de combinatie van zwart met jeans en wit erg leuk. De combinatie die al jaren goed is en past bij jong en oud. Kies voor een jeans, wit shirt of blouse en een paar sneakers. Maak af met een klein tasje en een paar leuke sieraden. Zo simpel kan het zijn.  

Deze zwart, jeans en wit combinatie maak je in een handomdraai goed voor een wat formelere gelegenheid. Vervang je sneakers voor een chique hakje of glitter sandaaltje. Draag over het witte shirt een zwart jasje of een mooie sjaal. Kies een zwart tasje en een klein pareltje. Ready!



Kleine tasjes zijn overal verkrijgbaar. Ik maak ze ook in zwart. Zwart in PU leer, jeans en kurkleer. Avondtasjes voor een feest en het nieuwe minitasje voor heel veel verschillende gelegenheden. Het minitasje heb ik dit voorjaar heb ontworpen, en is dé favoriet onder mijn klanten. Ze worden als festivaltasje, staptasje en gewoon voor erbij gebruikt. Gewoon voor erbij vind ik een hele goede reden om jezelf een klein cadeautje te geven. Een van de laatste tevreden klanten zei:

“Jolanda maakt echt hele leuke tasjes in kleurtjes die overal wel bij passen. 
Mijn tasje is van PU leer, en dus ook helemaal geschikt voor de vegans. 
Het voelt net zo zacht en fijn aan als echt leer, en ziet er ook zo uit.”



Ontvang direct voordeel als Special Friend             

• Ontvang 5,00 korting
• Doe mee met de give-away
• Ontvang de uitnodiging voor de Special Friend sale



Geen opmerkingen: