zaterdag 1 oktober 2011

Veel nieuws!

Soms weet je niet waarover je moet bloggen en zo heb je eigenlijk teveel. Zo heb ik de nieuwste artikelen van vorige week nog niet eens laten zien terwijl de update van deze week alweer online staat. En dat is overigens een hele leuke. Maar was wel veel werk om alles online te zetten. Ik ben er net mee klaar, foei ik zag mijn man al een paar keer opzij kijken "gezellig zo op de vrijdagavond blik" Ga het dit weekend helemaal goed maken :) Ik plak de nieuwsbrief hieronder, veel leesplezier!

Het weer in Nederland verrast ons deze week met een zonnige toegift van de zomer, ook deze nieuwsbrief staat vol met verrassingen waar je blij van wordt! Lees hem vooral helemaal uit, want het allernieuwste staat onderaan!

Een patchwork print in warme vrolijke kleuren vind je terug in messenger bags in twee maten, etuis, GSM hoezen in twee maten en Ipad hoezen.
patchwork1.jpg

In de stoere PTT postzakstof messenger bags ook voor de kids, etuis en GSM hoezen in twee maten.
ptt1.jpg

De mappen GSM hoezen small en large zijn ook aangevuld met diverse rozenprints en fijne ribstof.
gsm1.jpg

En het allernieuwste bewaren we voor het laatst, nu in de webwinkel de aller-leukste Kawaii * stationary artikelen van oa. de ontwerpers San-X en Q-lia uit Japan. Je vind decotape, stickervellen, notitieboekjes, schriften, fotoboekjes en meer moois!

Voor de lunch van de Japanse ontwerper Kamio een thermoskan vol geluk. Neem je eigen warme koffie, chocolademelk of soep mee voor onderweg of tijdens de lunch op het werk.Voor het meenemen van een tussendoortje Bento voorraad doosjes met nog meer geluksklavertjes!
decotape1.jpgkawaii1.jpg
* Kawaii betekent lief, schattig in het Japans.

Veel shopplezier en een goed weekend, Jolanda.

Facebook www.facebook.com/doorjolanda.nl l Twitter http://twitter.com/doorjolanda l Blog http://www.doorjolanda.blogspot.com l Hyves http://www.doorjolanda.hyves.nl

© 2008 - 2011 Door Jolanda | typefouten en prijswijzigingen voorbehouden
Een reactie posten