woensdag 28 september 2011

Klein beetje op Flavourites.

Wat een leuke verrassing had Audrey van Hip & Stip kaarten vanmorgen voor mij. De harten die ik nog maar net heb geleverd staan naast alle andere mooie artikelen op de pagina van Hip & Stip kaarten op het zeer geliefde Flavourites. Ik heb mij er zelf al wel 3 x voor aangemeld, maar het is erg lastig om er een vermelding op te krijgen, erg leuk om er op deze manier toch een klein beetje op te staan.
Bij deze nogmaals dank!

7 opmerkingen:

inge zei

heel leuk voor jou en ze staan er prachtig tussen ! geniet er maar van ;-)

Nicole Claudia zei

Superleuk!! Gefeliciteerd!!

Groetjes, Collie

Brechtje zei

Wauw !!! Supergefeliciteerd. Das genieten zeg!

Anoniem zei

Leuk zeg! :)

Anoniem zei

dat is idd erg leuk!!!
Oei... wat balen dat het zoveel moeite kost om erop te komen. Ik heb me vorige week ook aangemeld. Nou, dan zal ik er maar niet teveel op hopen dan.

Nog bedankt weer voor je reactie op mijn Blog!

Lieve groetjes,
Claudette

Audrey zei

Lieve Jolanda,

Wat een leuk blog, we zijn samen trots! Eén keer per jaar kan ik nieuwe foto's aanleveen en dit jaar wilde ik graag mijn Hollandse items naar voren halen. Zeker met de mooie PTT harten erbij, laat het juist zien, dat Hip en Stip kaarten veel meer aanbied; dan alleen maar kaarten. Een bijzondere samenwerking waar we beide trots op zijn, die nog veel moois zal geven. Heb meteen nog een paar tips gegeven aan Flavourites voor Door Jolanda. We blijven samen hopen en fijn samenwerken!

Liefs Audrey
www.hipenstipkaarten.nl
www.hipstipkaarten.blogspot.com

Snoes zei

Wat leuk! toch een beetje op de hippe site ;)