vrijdag 16 juni 2017

Grote shopperDe shopper is dit jaar veel gezien en een echt fashion item. Je ziet ze in alle soorten en maten voorbij komen. Wil je binnenkort een shopper aanschaffen? Lees dan mee, zodat je straks echt geniet van je nieuwe shopper.Waarvoor ga je hem gebruiken.

Waarvoor wil je de shopper gaan gebruiken? Een vraag die wel handig is om aan jezelf te gaan stellen. Want het doel waarvoor je hem gaat gebruiken maakt echt wel een verschil in je zoektocht naar een leuke shopper. Ga je er een zware laptop en boeken in vervoeren? Of ga je hem gebruiken voor kleine boodschappen?

Zelf heb ik een jeans shopper die ik gebruik voor kleine boodschappen, de brievenbuspost bestellingen en een bibliotheek bezoek. Ook voor een fysio bezoek of vergadering is hij makkelijk om een handdoek en wat papierwerk in te vervoeren. Hij hangt in mijn voorraad kast aan de haak. Zo heb ik altijd een fijne boodschappentas bij de hand. Zeker nu er geen plastic zakken meer worden meegegeven is dit prettig.

Materiaal

Nu je weet waarvoor je hem gaat gebruiken kun je een keuze maken uit de vele shoppers die er aangeboden worden. Ga je er een laptop in vervoeren en flinke mappen dan is leer of kwaliteit PU leer aan te bevelen. Deze materialen zijn sterk en beschermen je spullen die je mee naar het werk of school en cursus neemt. Daarnaast zijn ze ook nog waterbestendig. Dit is fijn als je gebruik maakt van de fiets of openbaar vervoer.

Gebruik je net als ik een shopper voor de kleine spullen kies dan voor een shopper van stof of outdoor stoffen. Het is leuk om eens te kijken naar een shopper die gemaakt is van hergebruikte materialen. Zo zie je shoppers van oude tent en zeil doeken, PTT postzakken en oude jeans. Ik verwerk ook graag  oude materialen ook aan de shoppers die je in mijn webwinkel vind. Zoals het stoere materiaal van de postzakken en oude jeans. Het geeft altijd een uniek resultaat. Daarnaast wordt door hergebruik de textiel afvalberg beperkt, wat goed is voor onze wereldbol.

Let ook op de afwerking

Let ook op de bevestiging van de hengsels. Je hebt het vast wel eens meegemaakt dat een hengsel van de boodschappentas uitscheurde. En natuurlijk was je boodschappentas lekker vol. Kijk hier dus goed naar. Aan de hengsels komt al het gewicht te hangen. De hengsels moeten stevig bevestigd zijn met een goed stiksel. Bij de jeans shoppers maak ik altijd een kruisstiksel, zodat de hengels goed vast zitten. Vaak zie je er ook nog een extra metalen bevestiging op. Dit staat bij de stoerdere materialen en kleuren ook nog eens erg leuk.

Kijk ook naar de binnenkant van de shopper. Is deze netjes gevoerd en zijn er binnen vakken? Omdat een shopper een diep tasgedeelte heeft is het handig als er minimaal één binnen vak in zit. Zo irritant als je helemaal onderin de shopper kleine spullen moet gaan zoeken. Zelf maak ik in de grote shoppers vanaf begin 2017 altijd een binnen vak met rits. Zo berg je de sleutelbos, mobile en andere kleinere spullen veilig op en zijn ze snel te pakken als je ze nodig hebt. Fashion stijl

Met een goed gekozen shopper kun je altijd een eigen fashion stijl neer zetten. Afhankelijk van hoe je de shopper combineert met de jas of kleding. Ook de kleur en materiaal zijn belangrijk voor de stijl die je wilt laten zien. Met een shopper in (PU) leer maak je een stijlvolle of juist hele stoere stijl. Met een zwarte shopper kan je stijlvol voor de dag komen als je deze bij een mooie jurk draagt. Draag je dezelfde zwarte shopper bij jeans dan zal hij juist heel trendy ogen.

Met een jeans shopper die je lekker laat bungelen aan je hand of schouder zal je direct een fijne casual look te pakken hebben. Ik hoor van mijn klanten zoveel verschillende doeleinden waarvoor de jeans shopper word gebruikt. Van boodschappentas tot cursus tas.

Met welke shopper ga je op pad? Welke je ook kiest, het is altijd een fashion item waarmee je een eigen stijl laat zien. Bekijk ook de handgemaakte collectie shoppers in de shop. Het aanbod is steeds wisselend, zodat je een uniek exemplaar hebt die ook nog eens handig is.
Ontvang direct voordeel als Special Friend
            
• Ontvang 5,00 korting
• Doe mee met de give-away
• Ontvang de uitnodiging voor de Special Friend saleEen reactie posten