maandag 18 september 2017

Metallic bronsAfgelopen zomer heb je het vast al voorbij zien komen: de metallic trend. 
Van blinkend zilver en goud naar zachte rosé tinten. 
De rosé tint had ikzelf op mijn sandalen, helemaal leuk!


Metallic in de kledingkast


Je geeft je look direct een flinke update met een kledingstuk of accessoire in metallic. Denk aan een blouse met kleine glimmende pailletten op de kraag en manchetten. Met een metallic opdruk shirt geef je een basic jeans en vest een trendy look. Ook een sjaal met een mee geweven metallic draadje staat leuk. Was metallic kleding in een was zakje op een fijn was programma. Kijk altijd even in het waslabel. 

Liever geen metallic in je kledingkast, kies dan voor een accessoire in metallic. Met schoenen en tassen doe je mee aan deze glanzende trend. Kies voor sneakers en andere schoenen met metallic details. Tip: mijn sandalen hield ik mooi met speciale spray voor lakleer. Informeer bij aankoop naar het onderhoud om extra lang te kunnen genieten van je schoenen.

Metallic tassen


Met een metallic tas kan je het zo gek maken als jezelf wilt. Geef een simpel zwart jurkje een kleine clutch of andere minitas in metallic en je ziet er direct feestelijk uit. Schaf je speciaal voor een feest een avondtasje aan en gebruik je hem na de tijd niet? Zonde: gebruik hem in een grote tas als  tas organizer. Zo heb je lang plezier van je feestelijke tas.Metallic brons


Voor het maken van de nieuwe tas collectie koos ik metallic brons. Deze blinkt je niet tegemoet, maar heeft precies dat beetje extra wat we in de donkere maanden wel kunnen gebruiken. Fijn bij de warme rood en groen tinten. Metallic brons kan ook prima voor de wat grotere tassen. Kies eens een grote shopper die je nonchalant draagt bij je gewone dagelijkse jeans. Succes verzekerd.

Het is de kunst om niet als een kerstbal te verschijnen maar metallic subtiel toe te passen voor een mooie look.


Tijdens het maken van de foto’s zag ik nog een mooie combinatie: brons met roze. Geweldig wat een mooie match van kleuren. Combineer met zacht roze en oudroze. Je ziet deze combinatie op de foto van het notitieboek en etui. Naast de mooie kleur roze van de kaart ook een prachtige tekst. Maak van je tas een complete set met het notitieboek en etui in metallic brons. Ook een perfect cadeau idee.


Kies voor metallic dit najaar, elke dag een feestje!

Ik wens je een stralende dag,

Ontvang direct voordeel als Special Friend             

• Ontvang 5,00 korting
• Doe mee met de give-away
• Ontvang de uitnodiging voor de Special Friend sale

Een reactie posten