dinsdag 16 januari 2018

Vijf keer camelkleur combineren

Vijf keer camel kleur combineren

Camel is een warme stoere kleur binnen de mode. Denk maar aan de kameel vacht waar deze kleur zijn naam aan dankt. Camel zie je in lichte en donkere tinten. Glad of met een structuur erin. Makkelijk te combineren met veel kleuren. Zo maak je elke keer een andere stijl.

Weet je niet goed hoe je de camel kleur kunt combineren lees en kijk dan verder. Ik laat je vijf pracht combinaties met camel zien. Laat je inspireren en duik je kleding kast in. Heb je nog geen camel item of camel kleurige tas in je bezit? Al deze tassen zijn verkrijgbaar in de webshop. Maar wacht niet te lang, van elke tas is er maar één. Nu aan de slag, durf verrassend mooie outfits te maken!






Camel met zwart is een tijdloze combinatie. Je hebt direct een super stijlvolle look. Zeker als je kiest voor de eveneens tijdloze krijtstreep. Voeg wat pareltjes toe en je bent klaar voor een vergadering, receptie en zakendiner. Het kleine schoudertasje is perfect voor alle kleine spulletjes die je zeker bij je wilt dragen.

   

Prachtig is de combinatie van camel met donkerblauw. Kies eens voor soepele stoffen in nonchalante kledingstukken dan zal je minder formeel ogen. Een prima combinatie die je elke dag kan dragen. 

 


En wat vind je van deze combinatie? Groen en de saddle bag in camel is eveneens stijlvol maar dan wel met een stoere touche erin. De look is afhankelijk of je kiest voor een jeans of gladde stof.

Lichtblauw en camel is een prachtige combinatie die geïnspireerd is op de jaren vijftig. Het laat zien dat je camel echt het hele jaar door kan dragen. Deze camel etui heeft een structuur waardoor de camel kleur een vintage uiterlijk heeft.


Tot slot een combinatie van de minitas met de evergreen jeans. Hiermee zit je altijd goed. 

Dit waren de vijf combinaties met camel. Volop inspiratie om je cameltas eens anders te dragen!

Alle tassen die je hier ziet zijn ontworpen en gemaakt in mijn eigen atelier. De verschillende tas modellen worden in kleine oplage gemaakt, wat jouw camel stijl extra bijzonder maakt. Ik werk met hoge kwaliteits PU leder. Je ziet op deze inspiratie foto's twee verschillende soorten camel, die in kleur en structuur anders zijn.  Bekijk de steeds wisselende collectie camel kleurige tassen HIER



  
   




   Ontvang direct voordeel als Special Friend
             
    • Ontvang eenmalig 10% korting
    • Doe mee met exclusieve win-acties
    • Ontvang de uitnodiging voor exclusieve sale

Geen opmerkingen: