vrijdag 23 februari 2018

3 Keer een boost voor je winter kleren

Het is koud!

 

Het is eind februari en het is op en top winter weer. Flinke nachtvorst en een frisse wind. Heerlijk gezond weer met een vrolijk zonnetje.

Maar als je naar je kleding kijkt kan je minder vrolijk worden van de gedachten om alweer dezelfde kleuren en setjes aan te moeten. Je staat voor je kleding kast en denkt "wat zal ik vandaag eens aan doen?" Bll je bent helemaal op de winterkleren uit gekeken. Je kijkt naar de nieuwe lente collecties, maar die kan je nu echt nog niet aan. 

 

Geef je winterkleding een boost 

 

Met een paar simpele aanpassingen kom je de laatste winter weken vrolijk door. 
Gras groen 

 

Zwarte kleding geef je een frisse look met een lekkere knalkleur. Kies eens voor een sprekende kleur zoals groen. Ruik je het eerste vers gemaaide gras al bij deze kleur? Doe dit met een sjaal, ketting of een tasje. Kijk naar details in je kleding, zoals een klein biesje, knoopjes of strepen en voeg in dezelfde tint extraas toe. Dit staat erg verzorgd en je komt over als iemand die op de details let.

Pastel in de winter

 

Pastel kleuren in de winter zijn misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt. Maar zacht roze is echt prachtig bij grijs, zwart, legergroen en een warme offwhite trui. Is roze jouw favoriete kleur of wil je dit eens proberen? Wacht dan niet tot de lente en voeg deze mooi pastelkleur ook in de winter toe in je modeaccessoires.www.doorjolanda.nl

Trendy metallic

 

Heb jij ook een fijne warme dons jas in metallic look in de kast hangen? Nog steeds super leuk zeker als je hem met andere metallic kleuren combineert. Met een klein accentje in roze of een mix van kleuren in sjaal of make-up laat je de zon extra schijnen in deze wintermaand.

Pittig rood

 

Een kleur die overal een pittige touche aan geeft is rood. De kleur die je uitdagend op je lippen stift, warm in hangers aan je oren bungelen en je tas een mooie eye cather maakt. Kies een grote shopper of  een rood tasje in een maatje kleiner. Kijk maar verder naar alle rode handgemaakte tassen.

En ben je ge├»nspireerd geraakt om jouw winterblues door te komen? Hoe kom jij de laatste winter weken door zonder "ik draag ook altijd hetzelfde" te roepen? 

Laat het mij in een reactie onder deze post weten.

Een warme groet, 


  
   
   Ontvang direct voordeel als Special Friend
             
    • Ontvang eenmalig 10% korting
    • Doe mee met exclusieve win-acties
    • Ontvang de uitnodiging voor exclusieve sale

Een reactie posten