woensdag 28 november 2018

Win kerstkaarten van Hip & Stip met unieke notebooks


Uitslag win actie: Sylvia Hartgers gaat de mooie Studio Draak kerstkaarten versturen en Jolanda Jaspers de Liefs uit Holland kaarten. De notitieboeken gaan zeker goed gebruikt worden. Allemaal bedankt voor deelname! Niet gewonnen? Er komen nog mooie nieuwe winacties via de advent kalender. Meld je HIER aan.

Win 2 x Een pakket kerstkaarten met notitieboek


Audrey is de eigenaresse van Hip & Stip kaarten, de webshop voor de leukste kaarten voor elke gelegenheid. Ook is Hip & Stip kaarten bekend om haar uitgebreide en originele kaarten, stickers en andere leuke spullen voor postcrossing. Zo leuk om te doen.

Audrey ken ik al ruim 10 jaar en ik heb haar collectie zien groeien. De Hollandse kaarten waren het begin van Hip & Stip kaarten en zijn nog steeds erg favoriet bij velen. Audrey heeft ook een eigen kaartenlijn: Liefs uit Holland. Deze collectie bestaat uit ansichtkaarten, stickers, cadeau - schrijfkaarten en themakaarten. Allemaal in gezellige Hollandse kleuren en stijl. Denk bij thema kaarten aan verjaardag en de mooie kerst kaarten die ik weg mag geven!


Naast de Hollandse kaarten en stationery  weet Hip & Stip kaarten mij steeds weer te verrassen met originele nieuwe ontwerpen van ontwerpers uit heel Nederland. Vrolijke ontwerpen van Blond Amsterdam en vintage stijl van Kaartje van Caatje.

Ook lieve zachte kleuren vind je in de webshop van Hip & Stip kaarten. Love Sam en Studio Draak hebben prachtige kaarten in zachte tinten met lieve teksten erop. Ik ben dan ook heel blij met de set kerstkaarten van Studio Draak die ik ook mag weggeven.


Hoe fijn is het om een persoonlijk hand geschreven kerst kaart te ontvangen en te versturen. Heel fijn! Een klein gebaar en een paar woorden kunnen zoveel betekenen voor een ander. Je besteld de kerstkaarten makkelijk online, ook in fijne voordeel sets. Bekijk de gehele collectie kerstkaarten. Doe ook mee met winactie!

Wat kan je winnen?

1 x Een pakket kerstkaarten Liefs uit Holland bestaande uit 8 kerstkaarten in vier verschillende ontwerpen + een uniek A6 jeans notitieboek van Door Jolanda.
1 x Een pakket kerstkaarten Studio Draak bestaande uit 8 kerstkaarten en vier cadeau kaartjes + een brons kleurig A5 notitieboek van Door Jolanda
Hier word je toch helemaal blij van!

Hoe doe je mee?

  1. Ga naar dit Facebook bericht of Instagram en like het bericht.
  2. Laat in een reactie weten welk pakket jij wilt winnen en tag de persoon wie het andere pakket zou moeten winnen
  3. Delen is lief en blijf zowel Hip & Stip kaarten @hipenstipkaarten als Door Jolanda @doorjolanda volgen op de sociale media. 
Veel succes, Jolanda

De winactie loopt tot en met maandag 3 december. Daarna word de winnaar bekend gemaakt bovenaan dit bericht, via de advent mail en op de sociale media. De winnaar heeft twee weken de tijd om de adres gegevens door te geven. Daarna vervalt deze prijs.
De win acties zijn niet gesponsord door grote webshops of sociale media.

Shop handgemaakte Sinterklaas cadeaus van Door Jolanda

Volg het laatste tassen nieuws ook hier:
Facebook       Instagram         Pinterest

Geen opmerkingen: