dinsdag 11 december 2018

Een goede basis voor een feestelijke make-up maak je zo.




Naast feestelijk kleding, mooie accessoires zoals sieraden en kleine tas maakt een feestelijk verzorgde make-up je feest out fit helemaal compleet. Een feest make-up hoeft geen dikke lagen en felle kleuren te zijn. Zeker als je niet vaak make-up gebruikt is dit juist heel oncomfortabel. Op de juiste manier opgebrachte make-up laat je extra stralen deze dagen. 

Basis make-up


Een goede make-up begint bij de basis: een schone huid. Reinig je huid met speciale gezicht reinigers. Wil je het helemaal goed doen dan is een scrub en masker afgestemd op jouw huid heerlijk. Je kunt dit zelf doen, maar een echt verwen moment is een bezoek aan een schoonheid specialiste. Die neemt ook alle klein onzuiverheden weg. Echt genieten voor de kerst!

Foundation 


Op de gereinigde huid breng je een dun laagje foundation aan. Foundation is er in vele soorten en kleuren. De kleur is vaak al lastig te bepalen. Je wilt er niet als een lijk bijlopen en ook niet alsof je de tijd bent vergeten toen je een zonnebank kuurtje nam ;-) 

Laat je adviseren door een deskundige en kies de kleur die het dichtst bij je eigen huidkleur ligt. Kies voor een foundation die goed vloeibaar is. Zodat je deze prettig aan kan brengen en verdelen over je gezicht en hals. Via Diane Nutrimetrics adviseuse mocht ik kennis maken met de nieuwe Flawless air serum foundation. Wat fijn om een foundation te gebruiken die prettig aan te brengen is en daarnaast ook veel extra’s bied. Zo vervaagt deze foundation kleine oneffenheden en beschermt tegen huidveroudering en de zon. Fijn om naast een zijde zachte huid ook directe verzorging te krijgen.

Zijde zachte poeder


Als je de foundation hebt aangebracht verdeel je een dun laagje poeder over de huid. Zo is het aanbrengen van oogschaduw en rouge veel prettiger. Zelf gebruik ik al meer dan een jaar losse poeder van Nutrimetics. Deze losse poeder is echt heel fijn en geeft je huid direct een matte teint. En ik was zelf verbaasd dat ik na een jaar gebruik nog steeds geen nieuwe poederdoos hoefde te bestellen. 

Als je naar eigen smaak de rouge en oog make-up hebt aangebracht fixeer je deze met weer de losse poeder. Met de grote poederkwast geef je wat hardere lijnen net iets zachtheid. Breng nu je mascara en lipstick of gloss aan en je bent klaar om te stralen tijdens de feestdagen!



De genoemde Fawless air serum foundation en ultra fijne losse poeder zij te bestellen via een Nutrimetics adviseuse. Mail voor de dicht bij zijnde adviseuse  info@vitanova-cosmetics.nl

Deze tekst is samengesteld in samenwerking met Nutrimetics adviseuse Diane Ligtenberg. 


Shop handgemaakte damestassen een echt luxe kerst cadeau van Door Jolanda

Volg het laatste tassen nieuws ook hier:
Facebook       Instagram         Pinterest

Geen opmerkingen: