dinsdag 4 december 2018

Win deze biologische Lavera créme in een vrolijk make-up tasje

De winnaar van de biologische Lavera créme van Pure Generaties in het etui van Door Jolanda is: Sonja de Jager. Gefeliciteerd! Allemaal bedankt voor deelname! Niet gewonnen? Er komen nog mooie nieuwe winacties via de advent kalender. Meld je HIER aan.Winnen: 100% Biologische Lavera crème in een vrolijke toilettasEen gezond en energiek leven dat willen we allemaal. Je prettig voelen in je hoofd en lijf. Kim en Daphne van Pure Generaties zijn experts op het gebied van gezonde pure voeding en lifestyle. Maar dan wel op een manier die leuk is. Die je leven verrijkt en veel problemen zowel in als op het lichaam verminderen en zelfs laten verdwijnen.

Kim ken ik als een van mijn eerste klanten. Ik mocht een tas maken aan haar ligrolstoel waarin ze na een ongeluk beland was. We hielden prettig contact en ik zag met bewondering hoe ze revalideerde tot mobiel zijn in een rolstoel. Het is zo fijn om haar nu te zien met haar man en twee mooie kinderen. Ook haar familie waaronder haar moeder Daphne begeleiden haar bij deze weg. Samen ontdekten ze wat puur eten met je lichaam kan doen.

Dit is waar Pure Generaties ontstond. Daphne is afgestudeerd orthomoleculair voedings- en suppletietherapeut. Kim is actief foodblogger,  lees en kijk mee op de sociale media. Daar deelt Kim haar dagelijks gezonde leven als vrouw en werkende moeder. Maak een afspraak met Daphne (orthomoleculair voedings- en suppletietherapeut) en bezoek eens een inspireerde workshop van Pure Generaties.


Je weet wat je eet en toevoegt met de pure producten in de webshop. Heerlijke biologische thee, kruiden en mixen en verfrissende siroop. Want wat je in je lijf stopt is zo enorm belangrijk voor je algehele welzijn. Het assortiment is enorm uitgebreid met boeken, edelstenen en 100% natuurlijke lichaam verzorging. Want ook wat je op je huid aanbrengt kan grote gevolgen hebben en huid problemen veroorzaken.
Hoe fijn dat je nu kennis kan maken met een van de Lavera producten in deze advent kalender.

Wat kan je winnen?

  1. 100% Biologische Lavera crème + masker van Pure Generaties
  2. Een vrolijke toilettas van Door Jolanda.
Wat een mooie set!

Hoe doe je mee?

  1. Ga naar dit Facebook bericht of Instagram en like het bericht.
  2. Laat in een reactie weten waarom jij deze crème en make-up tas wilt winnen
  3. Delen is lief en blijf zowel Pure Generaties @puregeneraties als Door Jolanda @doorjolanda volgen op de sociale media.
De winactie loopt tot en met maandag 10 december. Daarna word de winnaar bekend gemaakt bovenaan dit bericht, via de advent mail en op de sociale media. De winnaar heeft twee weken de tijd om de adres gegevens door te geven. Daarna vervalt deze prijs. De win acties zijn niet gesponsord door grote webshops of sociale media.


Shop handgemaakte damestassen een echt luxe kerst cadeau van Door Jolanda

Volg het laatste tassen nieuws ook hier:
Facebook       Instagram         Pinterest


Geen opmerkingen: