dinsdag 18 december 2018

Win feest panty's + een city shopper


 

 De winnaar van de Marcmarcs panty van Toffe Kousen en city shopper is Cindy Pater. Gefeliciteerd! Op de hoogte blijven van de nieuwste tassen en leuke aanbiedingen? Meld je HIER aan voor de mail. Of volg Door Jolanda op Facebook en Instagram

Win een luxe feest panty met sterren + city shopper 


Hoe leuk was het om te lezen in de reacties van vorige week dat bijna iedereen een jurk of rok aan heeft met de kerst. Inclusief mijzelf. En ook leuk dat iedereen veel aandacht voor de details heeft die de jurk extra stijl geeft. Naast schoenen, sieraden en een tas is een mooie panty een mode musthave waarmee je echt een stijl neer kan zetten. Kies voor glanzend of een uitdagende print.

Bij Petra en Hedwig kan ik altijd slagen voor een mooie panty. Ik ken beide dames van mijn dorp waar ze jarenlang een succesvolle kantoor en speelgoed winkel hadden. Nu zijn ze samen online onderneemsters in dé speciaal zaak in kousen en panty’s Toffe kousen. Alleen al om de naam wil je een kijkje nemen in de fijne online kousen winkel. Want een toffe kous die willen we allemaal wel. 

Je vindt er voor het hele gezin de leukste kwaliteit been mode. Voor de kids zijn de hippe overknee sokken van Bonnie Doo mijn favoriet. Had ik maar dochters ;-) Ook voor de heren koop je er sokken met grappige prints en sneaker sokken. De Bamboe sokken zijn een echte aanrader. Naast het draag comfort en mooie kleuren zijn ze perfect voor heren met vochtige voeten. Als je snel bent leg je deze mooi verpakt nog onder de kerstboom.

Voor ons dames is Toffe kousen een walhalla. Waar moet je eerst kijken, gelukkig hebben de dames de collectie prettig verdeeld. Zo vond ik al snel mijn feestpanty in de feestcollectie. Naast panty’s hebben ze speciaal voor de feestdagen prachtige sokken en kousen. En wil je een spannende kerst (wie niet haha) kijk dan naar de speciale sensuele collectie. Oelalla!! Ook in de grotere maten hebben ze ruime keuze. En geen saaie basic panty maar ook een sexy hold up in een maatje meer. 

Bij Toffe kousen vind je alleen goede kwaliteit merken zoals Bonnie Doo, Endless Mea en Marc Marcs. En van Marc Marcs mag ik deze week een feestelijk panty weggeven. Hoe leuk is dat! Samen met de trendy city shopper van mijn hand een mooie afsluiter van deze advent kalender.

Wat kan je winnen?  
  1. Een paar feestelijk panty met zilveren sterren Marc Marcs van Toffe Kousen
  2. Een blauwe city shopper van Door Jolanda
      Hoe doe je mee?

  1. Ga naar dit Facebook bericht of Instagram en like het bericht.
  2. Laat in een reactie weten wie jij dit jaar dé tofste kous van dit jaar vind en tag diegene
  3. Delen is lief en blijf zowel Toffe Kousen @toffekousen als Door Jolanda @doorjolanda volgen op de sociale media.
De winactie loopt tot en met woensdag 27 december. Daarna word de winnaar bekend gemaakt bovenaan dit bericht, via de advent mail en op de sociale media. De winnaar heeft twee weken de tijd om de adres gegevens door te geven. Daarna vervalt deze prijs.
De win acties zijn niet gesponsord door grote webshops of sociale media.

 Veel win geluk!


Shop handgemaakte damestassen een echt luxe kerst cadeau van Door Jolanda

Volg het laatste tassen nieuws ook hier:
Facebook       Instagram         Pinterest


Geen opmerkingen: