zaterdag 16 februari 2019

Bekijk de nieuwe basic tas met rits


Nieuwe voorjaars tas


Hoe fijn om al zo vroeg in het jaar de zon zien te stralen met een aangenaam tempratuurtje. En dat voor half februari. Krijg jij ook de kriebels en heb je zin in wat nieuws in huis en je kledingkast? Ik wel en niet alleen voor mijzelf ook voor de tas collectie in de webwinkel.

Schoudertas met rits, beige tas, tas met rits, vegan voorjaars tassen, door jolanda tassen

Basic schoudertas met rits


Ik werk al een tijdje aan nieuwe modellen voor het voorjaar en zomer. Nieuwe modellen en een aantal nieuwe kleuren. Dat betekend ook dat er modellen en kleuren uitgaan. Je vind ze in de SALE.
Een van de nieuwste modellen die ik je vandaag laat zien is een prettig basic tasje met rits. Hij is qua inhoud net iets kleiner dan de tas met klep in de medium maat. Ook al heerlijk model en een favoriet van velen. Maar niet iedereen wil een klepsluiting en een ritssluiting in een tas is veel gevraagd.

Schoudertas met rits, zwarte tas, tas met rits vegan, minimalistische tassen, door jolanda


Uit de praktijk blijkt dat je echt niet elke keer je spullen die je dagelijks bij je wilt hebben gaat overpakken in een andere tas. Je wilt vlot naar al je afspraken gaan en niet misgrijpen in je tas.

Het is fijn om een tasje te hebben waarin de spullen passen die je dagelijks meeneemt. Zoals een portemonnee, zakdoekjes, klein notitieboekje, sleutelbos en je mobile in een apart vakje. Je draagt hem op de schouder of schuin. Je kunt de smalle schouderband zelf op lengte maken door het knoopje te verstellen.

Clutchtas, camelkleurige tas, tas met rits vegan, minimalistische voorjaars tassen, door jolanda tassen

Schoudertas met rits in verschillende kleuren


Het fijne van het basic model is dat je hem bij bijna elke outfit kan dragen. Overdag bij je jeans, naar het werk bij je nette outfit en in het weekend bij een mooie jurk. Het is natuurlijk wel afhankelijk van de kleuren die je graag draagt.

Maar meestal heb je wel een favoriet kleuren palet wat je vaak draagt. Kies een rits tasje wat daar goed bij past. Hij is nu al verkrijgbaar in veel verschillende tinten PU leer. Naturellen, bruintinten en zwart. Binnenkort komen daar nog twee nieuwe kleuren bij.

Wil je niets missen? Dan stuur ik je graag een mail, meld je HIER even aan. Of volg mij op de sociale media, dan zie je ook wanneer dit handige kleine tasje met rits in de nieuwe kleuren beschikbaar zijn. Je vind mij op Instagram en Facebook.

Geniet van deze prille voorjaarsdag!

 Groet van mij, Jolanda.



Volg het laatste tassen nieuws ook hier:
Facebook       Instagram         Pinterest

Geen opmerkingen: