maandag 3 juni 2019

De nieuwe HOBO tas van Door Jolanda

Nieuw tas model: de grote HOBO tas!

Hobo tas beige, grote hobo tas met rits, zandkleurige tas, vegan hobotas, door jolanda tassen


Velen zijn fan van deze casual chique tas, inclusief ikzelf. Tijd voor een echte Door Jolanda hobo tas!

Wist je dat de HOBO-bag geïnspireerd is op de tas van de zwevers uit Frankrijk? Ze droegen een grote knapzak, bol van vorm met mega veel ruimte erin zorgeloos op de schouder. De zwervers sleepte heel hun leven in deze knapzak mee.

De hobo tas is niet meer weg te denken in de tas modellen in alle soorten en varianten.

De hobo tas heeft een echte casual chique look. Je draagt hem bij je favoriete jeans en shirt en net zo makkelijk bij een wat formelere outfit. De hobo heeft altijd een gezellige ronde vorm met veel ruimte in één groot hoofdvak. Fijn om lekker veel mee te nemen in deze grote tas.

Hobo tas beige, grote hobo tas met rits, zandkleurige tas, vegan hobotas, door jolanda tassen


Naast de ronde vorm heeft een hobo tas altijd een ingedeukte bovenkant. Dit geeft deze tas een nonchalante look. Hij geeft een voel je vrij gevoel terwijl je hem mee neemt naar je werk. Maar ook voor alle andere dagen een fijne tas. Voor moeders met knuffels en luiers in de tas, dames die altijd een extra vestje meenemen. Ruimte genoeg voor elk type in de grote hobo tas. Hij sluit met een rits, wel zo fijn om alle spullen netjes afgesloten mee te nemen.

De hobo heeft altijd een vrij korte schouderband. Zeker lang genoeg om de tas als schoudertas te dragen. Ook aan de hand zwier je deze tas vrolijk mee. Ben je ook al fan van deze grote tas?

De hobo tas van mijn hand heeft alle typerende kenmerken. Royaal en rond, een nonchalant ingedeukte bovenkant en een korte schouderband.

Hobo tas beige, grote hobo tas met rits, zandkleurige tas, vegan hobotas,

De hobo is voor al jouw spullen die je lekker in een groot vak stopt. Je mag erin graven en vind altijd onderin of ergens halverwege wat je nodig bent. Omdat ik het niet kon laten vind je in de Door Jolanda HOBO toch nog twee vakken. Voor je mobile en andere kleine spullen. Voor net iets meer overzicht.

De hobo is vooral gezellig, nonchalant met tikje casual chic erin. En hij is leverbaar in zes verschillende kleuren. Wil je ook een grote hobo tas uit de tas collectie van Door Jolanda?

Bekijk hem HIER

Hobo tas beige, grote hobo tas met rits, zandkleurige tas, vegan hobotas,



Groet, Jolanda



Volg het laatste tassen nieuws ook hier:
Facebook       Instagram         Pinterest

Geen opmerkingen: