woensdag 1 september 2010

PIF cadeautje en eerste Door Jolanda PIF!

Correctie, dit was geen PIF maar doorgeef cadeautje...maakt helemaal niets uit, mijn eerste PIF is geboren:)

6 opmerkingen:

Unknown zei

LEUK idee....maar...*kuch*...als je mn post van gisteren hebt gelezen......is het beter dat ik oversla.....! Wel een keileuk initiatief zeg!!!!

Groetjes
Lynda

lenteroos zei

Hoi Jolanda,
veel plezier ermee!!! Dit was overigens geen PIF maar een gewone geef-het-door. De PIF is namelijk zelfgemaakt, daar ben ik nu mee bezig - je mag gerust weer meedoen hoor!!! Ik ben al druk aan de gang en heb al iets klaarliggen voor degene van wie ik de PIF heb gekregen.
Succes ermee,
Anneke.

Door Jolanda zei

O Anneke,
wat dom van mij, nouja ik maak er gewoon mij eerste PIF van:)
De tweede zit er ook al aan te komen, want bij Juffrouw Juul heb ik ook meegedaan en gewonnen...dus ik sla even de jouwe over...hihihi

Mariska zei

Lees al een aantal dagen met veel enthousiasme al jullie bloggen...wat zijn het er veel. En door al dat lezen ben ik wel erg nieuwsgierig naar het hele P.I.F. gebeuren. Hoop dat ik ook een keer mee mag doen om te kijken of ik dat leuk vindt...en natuurlijk lekker aan de slag met mijn naaimachine.
De kleur is roze.....we hebben een heerlijk meidengezin!

Groetjes Mariska

Helen zei

zag het al voorbij komen bij JuffrouwJuul maar ik wil wel meedoen hoor :-))) Kom maar op euh oh ja :-) mijn lievelingskleur is haha vaak neig ik toch wel naar zwart en dat terwijl ik met zoveel kleuren werk :-) maar bij zwart past dan wel weer veel kleur dat zal t zijn. Lekker duidelijk he

Greetz Helen

Vrouwe Papenborg zei

Tja, ik hou van KLEURRRRR ...
Roze is een favouriet, maar als het er op aan komt is het groen.
Groet'n Monica