woensdag 21 maart 2018

Vijf Moederdag cadeau tips


Moederdag 2018

Zondag 13 mei is de dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Ook al zeggen moeders vaak; “joh, maak het niet te gek, het is zo'n commercieel gedoe”, stiekem vind je moeder het echt wel fijn als er op Moederdag aan haar word gedacht.

 Na 25 x Moederdag (lucky me) geef ik je de top vijf Moederdag cadeau tips

Moederdag tip 1

Ontbijt op bed. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen zal dit er heel verschillend uit kunnen zien. Laat jonge kinderen onder begeleiding van een van de ouders of oudere broer of zus lekker hun gang gaan in de keuken. Kleine kinderen laat je uiteraard niet alleen met kokend water en scherpe messen. Verder kan er niet veel mis gaan aan een kleuter ontbijt toch?

Als moeder slik je gewoon een keer extra als je in de beschuit hapt waar de boter net iets te dik op zit en het zout van het eitje op de jam is beland. Ook de kruimels in bed, springende kinderen en de thee met twee scheppen suiker vind moeder allemaal geweldig.

Ben je al wat ouder? Denk dan aan vers gebakken broodjes, vers fruit en sap. Maak haar favoriete koffie of thee en laat haar heel relaxed genieten van deze bijzondere dag in het jaar.Moederdag cadeau tip 2

Een bloemetje doet het altijd goed. Mocht het weer meezitten is een boeketje geplukt uit de tuin super schattig in een klein versierd jampotje. Ook de plaatselijke bloemist heeft rond Moederdag de meest mooie boeketten klaar staan. Vaak in diverse prijsklasse zodat kleine kinderen echt zelf een boeketje kunnen kopen voor de liefste moeder.

Ben je niet in de gelegenheid om moeder te bezoeken op Moederdag? Dan zijn er online ook veel mogelijkheden om een boeket uit te zoeken en te laten bezorgen bij moeder. Zelf heb ik goed ervaringen met Topbloemen. Het boeket is echt vers, ziet eruit zoals afgebeeld op de site en word op tijd bezorgd in een mooie geschenkdoos van karton.Moederdag cadeau tip 3

Haar favoriete parfum of verzorging product. Of je moeder nu een tafel vol parfum heeft staan of een jaar met één flesje parfum doet, een lekker luchtje vind elke moeder fijn. Vaak weet je wel wat haar favoriet is. Houd rekening met haar favoriete geurtoon. Kijk of dit bloemig of juist kruidig is. Laat je bij twijfel adviseren door de medewerkster uit de parfumriet winkel.

Ook een zachte verzorgende douche product met bijpassende bodylotion zal moeder fijn vinden. Rond Moederdag heeft elke drogisterij een ruim aanbod in deze producten. Vaak mooi verpakt in een luxe geschenkdoos. In de betere drogisterij verpakken ze het extra mooi, zo ben je in 1 x keer klaar.

Moederdag cadeau tip 4

Een fashion cadeau. Probeer er eens achter te komen of je moeder een wensen lijstje heeft op modegebied. Iets wat ze graag wil hebben maar niet zo snel voor haarzelf koopt. Juist op Moederdag is het fijn om haar te verrassen met iets wat ze graag gaat dragen.

Denk aan een paar oorbellen, armbandjes of een complete sieraden set. Ook een mooie sjaal of klein tasje voor het voorjaar kan op haar wensen lijst staan. Let de komende tijd eens op haar uitspraken. “Nu loop ik weer met deze grote tas, eigenlijk zou ik een klein tasje voor erbij moeten hebben” Moeders waarderen het enorm als ze ziet dat je deze opmerkingen hebt gehoord en er wat mee hebt gedaan. Moederdag cadeau tip 5

Een cadeau die past bij haar hobby. Een boek wat past bij haar hobby is altijd leuk. Denk aan tuinieren, haken of handlettering. Deze boeken kan je in de boekhandel of online vinden. Bewaar wel het aankoop bewijs. Stel je voor dat ze net het boek heeft besteld of bij de bibliotheek heeft geleend of het net de verkeerde titel is. Dat zou jammer zijn. Want boeken zijn vaak iets kostbaarder en gebruik je langer dan een dag. 

Ook cadeaus passend bij een nieuwe sport of mindfullness hobby’s zijn leuk. Denk bij hardlopen aan een stappen en calorieën teller. Bij yoga aan meditatie cd en een boek met oefeningen. Ook creatieve hobby’s zoals de nieuwste trend: Bullet Journal. Hiervoor zal een luxe notitieboek een goede keuze zijn. Vaak zijn er ook leuke sets compleet met etui. 

Tot slot een bonustip: schrijf altijd een persoonlijk Moederdag kaartje bij je Moederdag geschenk. Moeders bewaren deze woorden vaak in agenda's of plakboeken. Zo leuk voor later om dit met warme gedachten terug te lezen.

En weet je echt niet wat je moet geven? Denk dan een een fashion cadeaubon voor een leuke tas uit de handgemaakte collectie van mijn hand. Verkrijgbaar in verschillende prijsklasse. Cadeaubonnen worden feestelijk verpakt verzonden.Fijne Moederdag, 


  
      Ontvang direct voordeel als Special Friend
             
    • Ontvang eenmalig 10% korting
    • Doe mee met exclusieve win-acties
    • Ontvang de uitnodiging voor exclusieve sale

Geen opmerkingen: