vrijdag 13 april 2018

Wist je dat er ook tas cadeau bonnen zijn?

Fashion cadeaubon



Waar maak je iedere vrouw blij mee? Met een cadeaubon! Een cadeaubon is leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen! Het is een feestje om de bon te gebruiken voor echte vrouwen dingen. Zo kreeg ik vorig jaar voor mijn verjaardag van een vriendin een beauty cadeaubon. Een super cadeau. Waar ik maanden later van genoot tijdens heerlijke gezichtsbehandeling bij Melanie van Bloomskin salon bij ons in Lemelerveld. Het voelde zo wel als twee keer een cadeautje. Zo fijn!

En als ik zelf het geven en krijgen van een cadeaubon zo leuk vind, waarom had ik ze dan nog niet in de shop? Geen idee, maar vanaf nu is ook een cadeau bon voor een handgemaakte tas verkrijgbaar.

Fashion cadeaubon, Secretaressedag, cadeaubon, verjaardags cadeau vrouw, cadeaubon fashion

Een cadeaubon is altijd een goed idee als je geen cadeau weet voor een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid. Zeker een bon voor een nieuwe tas. Want zeg nu zelf; elke vrouw vind een nieuwe tas uitzoeken een feestje.

Geef ook eens een cadeaubon voor een werk jubileum, welkom thuis naar een ziekenhuis opname of als lief bedank cadeau. En tip je werkgever voor Secretaressedag en je kinderen voor Moederdag. Er is altijd wel een mooie reden om een ander blij te maken.

Fashion cadeaubon, Secretaressedag, cadeaubon, verjaardags cadeau vrouw, cadeaubon fashion


Elke cadeaubon word feestelijk verpakt, zodat het geven en krijgen van de bon een echt cadeautje is. Bij een cadeaubon vanaf 25,00 doe ik er een gratis pasjes mapje bij. Dat maakt een bon extra leuk. Je ziet hier het feestelijke verpakte voorbeeld, dat is leuk geven. De verpakking en kleur van het mapje zal elke keer anders zijn. De cadeaubon is al verkrijgbaar vanaf 10,00, perfect als je een kleine attentie wilt geven.

Groet, 




https://www.doorjolanda.nl/newsletter/









https://www.facebook.com/doorjolanda.nlhttps://www.instagram.com/doorjolanda/https://nl.pinterest.com/doorjolanda/


Geen opmerkingen: