zaterdag 14 april 2018

Drie natuurlijke tinten voor het nieuwe mode seizoen

Natuurlijke tinten voor je tas


Kijk je ook zo uit naar het nieuwe mode seizoen? Je bent niet de enige, want ik kon ook niet wachten om met nieuwe kleuren te gaan werken voor de handgemaakte tassen. Makkelijk te combineren kleuren


Ik spreek regelmatig klanten die al een tas van mij gebruiken of overwegen er een aan te schaffen. Ik vind het altijd mooi om te horen wat de redenen zijn voor een nieuwe tas. En luister tussen de regels door naar de persoonlijke wensen. Heel vaak hoor ik dat de kleur heel bepalend is voor een tas. En dat is natuurlijk ook logisch. Want zeg nu zelf het maakt wel een verschil of je met een knal gele tas of een tas in een natuurlijke tint loopt.

En die natuurlijke tinten zijn echt wel favoriet onder velen. Het is fijn om ene tas te dragen in een kleur die bijna overal bij past. Een kleurig tasje is leuk voor erbij maar voor dagelijks gebruik pakken we graag dezelfde tas en hebben we geen zin (en tijd) om elke keer een andere tas te pakken.En moet deze dus makkelijk matchen met onze kleding.


Drie mooie natuurlijke tinten: camel, ivory en liver


In de nieuwe tas collectie zie je drie warme natuurlijke tinten. Camel, ivory en liver. Allemaal in dezelfde kwaliteit PU leer. Deze kwaliteit voelt prettig zacht aan, heeft een voelbare structuur en is sterk. Door de structuur oogt hij mooi natuurlijk en levendig. 

De nieuwe tinten combineer je makkelijk met veel kleuren. Lekker stoer met jeans, stijlvol met donkerblauw en zwart en met lichte tinten zoals pastel. De ivory zal het ook goed doen met sprekende kleuren zoals kobaltblauw en geel. Geel is een kleur die je die je sowieso heel veel ziet dit modeseizoen. 

Geniet mee van de fijne sfeerbeelden


 Een tas op maat gemaakt


Op dit moment van schrijven staan de populaire mini tasjes voor je klaar in de SHOP Alle andere modellen die je op de site ziet maak ik op bestelling voor je. Je kan zelf aangeven welk model, de kleur van de buitenzijde en welke kleur voering je wenst. Zo wordt jouw tas precies gemaakt naar jouw persoonlijke wens. Uiteraard zijn er ook tassen direct uit voorraad leverbaar, bekijk het actuele aanbod handgemaakte damestassen HIER

Wil je ook een tas voor de zomer in fijne natuurlijke tinten laten maken?
Je leest er alles over op de speciale pagina.

Een warme groet,

https://www.doorjolanda.nl/newsletter/

https://www.facebook.com/doorjolanda.nlhttps://www.instagram.com/doorjolanda/https://nl.pinterest.com/doorjolanda/

Een reactie posten