zaterdag 19 mei 2018

Wil je ook zelf een tas ontwerpen?

Nieuw: ontwerp je eigen tas

 

Als tassen ontwerpster en vrouw weet ik hoe leuk het is een tas te dragen die helemaal voldoet aan je eigen wens. De kleur, sluiting en manier van dragen zijn belangrijke wensen voor een tas die je graag gebruikt. Dit ervaar ikzelf en hoor ik van de klanten. In de vaste tas collectie heb je al ruime keuze uit diverse kleuren, modellen en verschillende afwerkingen.

Maar wat als de kleur net niet is wat je zocht. Of dat je graag een andere sluiting wilde. En je draagt de tas ook graag crossbody en dat heeft de tas die je ziet net weer niet. Iedereen heeft zijn eigen wens.


https://www.doorjolanda.nl/c-4399192/tas-op-maat-samenstellen/

Stel zelf je eigen tas samen 

 

Hoe fijn is het om al je wensen voor een fijne tas zelf te vervullen. Je kiest eerst het tasmodel en daarna kies je de kleur voor de buitenzijde. Maak je keuze uit het ruime aanbod kleuren. Er zijn kleuren die je het hele jaar door draagt. Zoals zwart, cognac en beige. Of kies een mooie seizoens kleur zoals  ivory en liver.

Voor de voering heb je keuze uit een aantal lichte kleuren. Lichte kleuren zijn fijn voor de binnenkant van een tas. Zeker als de tas wat dieper is, zo kan je zien wat er op de bodem ligt. Nu je de kleuren voor de buitenkant en voering hebt gepaald kies je de tint van de metalen delen. Kies voor brons of metaal kleurige afwerking. 

https://www.doorjolanda.nl/c-4399192/tas-op-maat-samenstellen/
https://www.doorjolanda.nl/c-4399192/tas-op-maat-samenstellen/

Een tas met rits is veel gevraagd

 

Bij het ontwerpen van de minitas ben je nu klaar. Heb je gekozen voor een groter tas model, zoals de populaire shopper? Dan kun je deze uitbreiden met een rits. Een tas met ritssluiting is een veel gevraagde wens aan een tas. Alhoewel een shopper hoog aansluit geeft een tas met rits vaak een extra veilig gevoel. Zeker als je onderweg bent op drukke plekken. Voeg deze toe aan het basic model shopper en dan maak ik hem er graag voor je in.


Draag de tas op de schouder, aan de hand of crossbody

 

Omdat ik weet dat de wijze waarop je een tas graag draagt zo persoonlijk is heb je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe je de tas gaat dragen. Het shopper model heeft standaard twee hengsels die geschikt zijn om op de schouder te dragen en aan de hand. 

Niet iedereen vind dit prettig en wil graag een tas schuin dragen met een lange schouderband. Je voegt deze optie toe en ik maak een extra afneembare en verstelbare schouderband voor je. 

Shopper word schoudertas

 

Nog even verder over de extra schouderband voordat ik in het atelier de gepersonaliseerde tas kan maken. Als je ervoor kiest de extra schouderband hoog aan te laten zetten blijft het tasmodel zoals hij is. Kies je ervoor de schouderband lager aan te laten zetten, dan heb je ineens een totaal andere look voor de tas. 

De bovenzijde valt een stukje om naar voren, zo krijgt de tas een totaal andere look en is hij niet meer te herkennen als de shopper. Bekijk de foto's goed, Zo krijg je een goed beeld van het verschil in een hoog en laag aangezette schouderband.
 ONTWERP JE EIGEN TAS


En hoe zou jij het vinden om zelf een tas samenstellen waarin al je wensen worden vervuld? Een tas die precies de kleur (combinatie) heeft die jij leuk vind en sluit op de manier die jij het prettigst vind. Begin nu met het samenstellen van jouw tas en voel je een echte tassenontwerpster!

Veel plezier met het samenstellen van je eigen persoonlijke tas,https://www.facebook.com/doorjolanda.nlhttps://www.instagram.com/doorjolanda/https://nl.pinterest.com/doorjolanda/

Geen opmerkingen: