zaterdag 12 januari 2019

3 Voordelen van een zwarte tas
De kleur zwart is de favoriete kleur in de fashion. Iedereen heeft wel een zwart item in de garderobe. Van jas tot tas. Met een zwarte tas zit je altijd goed.

Ik vertel je waarom een zwarte tas altijd een goede keus is.


1. Tijdloos, het hele jaar door.

Zwart is in de winter een veel gekozen kleur. Het geeft je een mooie stijlvolle look. Zeker rond de feestdagen is een zwarte clutch tas veel gekozen bij een feestelijke outfit. 

Maar gebruik ook in de zomer je zwarte tas. Zwart kan prima bij lichtere tinten. Dat geeft een mooi contrast. Zwart wit is een tijdloze combinatie. Maak het klassiek met een witte blouse of juist lekker sportief met een zwart wit streepje in je kleding. 

Berg je zwarte tas dus niet op in de zomer, maar gebruik hem het hele jaar door.2. Makkelijk combineren bij elke stijl.

Zwart is een kleur waarmee je alle kanten op kunt. Of je nu een klassieke stijl of casual stijl neer wilt zetten, met een zwarte tas kan het allemaal. Een klassieke combinatie maak je vlot met wit. Zwart wit kan hard overkomen, kies dan in plaats van wit voor een combinatie van zwart met offwhite. Dit staat direct een stuk zachter. 

Zwart is al een kleur die kracht uitstraalt, voeg je er rood bij dan vlam je helemaal. Zwart met pasteltinten is ook bijzonder mooi, een combinatie die je zeker eens kunt proberen voor een trendy stijl. Zwart met naturellen en jeans geeft een fijne casual stijl. Kies eens een grote zwarte tas met rits. Fijn voor werk en studie. Welke stijl je ook hebt of wilt neerzetten, een zwart tasje past bij elke stijl.3. Past bij elke gelegenheid.

Zwart is een kleur die je bij elke gelegenheid kan toepassen. Bij een zakelijke afspraak is een grote zwarte tas ideaal. Je moet vaak werkmappen meenemen en wilt er toch verzorgd uitzien. Voor een feest of avond uit is een kleine zwarte tas is veel gekozen. De zwarte clutch tas is wat formeler, een klein zwart tasje neem je mee als je gaat dansen. 

Fiets je naar het werk of reis je met het openbaar vervoer? Dan is een zwarte tas die je schuin kan dragen prettig. Je hebt je handen vrij en draagt toch de tas veilig bij je. 

Ook voor minder vrolijke gelegenheden zoals een afscheid is een zwart tasje onmisbaar. Vaak denk je er pas aan als je naar een uitvaart gaat. Waar laat je de zakdoekjes, leesbril en autosleutels tijdens de afscheidsdienst. Je wilt netjes verschijnen zonder je zorgen te moeten maken om je spullen.

Waar je ook naar toe gaat, met een zwarte tas zit je altijd goed. Heb jij al een zwarte tas? Bekijk zwarte tassen gemaakt van veganistisch PU leder HIER
Volg het laatste tassen nieuws ook hier:
Facebook       Instagram         Pinterest

Geen opmerkingen: