woensdag 17 april 2019

Het kleuren palet tassen voorjaar - zomer 2019

 

Kleuren palet tassen 2019


Het voorjaar is nu echt begonnen. Hoe fijn om de dikke winterjas op te ruimen en over te gaan naar luchtige kleding. Heerlijk om je kleding te inspecteren en te kijken wat nog kan en wat in de textiel bak mag. Gebruik wat je nog hebt en voeg een item toe voor een nieuwe look.

Met de juiste accessoires maak je snel nieuwe setjes. Sieraden, een mooie sjaal en een nieuwe tas kan al zoveel doen. Kies voor je tas een kleur die je makkelijk overal bij kan dragen. Tassen in natuurlijke kleuren doen het altijd goed. Deze tinten zie je dan ook terug in de tas collectie voorjaar-zomer 2019.




Tassen in natuurlijke kleuren


Het kleuren palet voor het nieuwe seizoen bestaat uit zes natuurlijke tinten. Beige, desert, camel, cognac, Stone en zwart. Kleuren geïnspireerd op natuurlijke materialen. Desert en stone zijn twee nieuwe kleuren. Ook het PU leder heeft een andere structuur dan de overige kleuren. Desert en stone hebben een mooie voelbare structuur. De kleuren zijn al heel natuurlijk, de structuur benadrukt dit extra.

Desert lijkt los gezien misschien op beige, maar bekijk ze maar eens samen. Dan zie je dat beige echt een lichtere kleur is. Desert heeft zoals de naam ook aangeeft een warme zandkleur. De kleur een structuur van woestijnzand. Prachtig in elke tasmodel. Verrassend als je deze kleur in een stijlvol tas model ziet. Bekijk hieronder de foldover tas. De foldover tas is een chique tasmodel in zwart. In desert is het een tas die je zeker elke dag gaat gebruiken. 

Tas met rits, foldover tas naturel kleur, elegante tas met rits, tas naturel kleur


Een grijze dames tas is niet saai


Ook nieuw is de kleur stone. Ook deze kleur doet zijn naam eer aan. Het is een echt steenkleur ook met de casual structuur erin. Ik heb lang gezocht naar de juiste kleur grijs. Want grijs is al snel saai. Deze kleur grijs ligt tussen licht grijs en antraciet in. Zo draag je deze grijze tas het hele jaar door. 

Voor een klassieke look draag je hem bij zwart en wit. Maak ook een combinatie met pastelkleuren en andere aarde tinten. Of ga lekker color blocken  met geel, zwart en rood. Bekijk de foto hieronder maar eens. Wat een geweldige en gedurfde look met een grijze schoudertas!

grote grijze schoudertas, tas met rits grijs, antraciet kleur tas, werktas vegan,



Ik ben bezig om alle tas modellen te maken in alle zes kleuren. De minitas, schoudertas medium en rits tas staan al in alle kleuren online. Je kunt de foldover tas, shopper en schoudertas met rits en klep wel bestellen in jouw favoriete kleur. 

Bekijk ook de nieuwe hobobag, een heerlijk casual tas model met mega veel opberg ruimte!



Groet van mij, Jolanda.



Volg het laatste tassen nieuws ook hier:
Facebook       Instagram         Pinterest

Geen opmerkingen: